Doğum Günü Konsept Fikirleri

Erkek Sevgiliye Doğum Günü Süsleri

Erkek Sevgiliye Doğum Günü Süsleri

Erkek sevgiliye doğum günü süsleri tercih ederken özenli davranmak gerekiyor. Erkek sevgili için çok fazla süsleme malzemesi bulunuyor. Hem sizin hem de erkek arkadaşınızın zevklerini ön planda tutarak süsleme yapmanız gerekiyor. Doğum günleri en özel günlerden biridir. Bu sebeple mutlaka güzel bir parti ile kutlanması gerekiyor.

Son zamanlarda daha çok ev partileri ön plana çıkıyor. Bu sebeple ev partilerine uygun olan süs malzemelerini tercih etmek gerekiyor. Aynı zamanda bir konsept belirlemekte çok önemlidir. Konsepte uygun olan süsleme malzemelerini tercih etmek gerekiyor. Hem masalar işin hem de etrafı süslemek için tercih edilen süslerin birbiri ile uyum içerisinde olması gerekir. Genellikle kırmızı ve siyah renklerin hâkim olduğu süs malzemeleri tercih ediliyor.

Masa Süsleri

Doğum günü süsleri arasında en önemli kısımdan biri masa süsleri oluyor. Masanın en iyi şekilde hazırlanması için masa süsleri tercih ediliyor. Masa süslerinde yazan yazılar ve temalar tamamen kişiye bağlı olarak değişiklik gösterir. En çok tercih edilen masa süsleri gül yaprakları ve şamdanlar oluyor. Bu süs malzemeleri ile birlikte çok romantik bir ortam oluşturmak mümkün oluyor. Masa süsleri pek çok farklı formda ve kumaşta karşımıza çıkıyor. Daha çok geçe kumaşından yapılan malzemeler tercih ediliyor.

Bu malzemeleri başka bir özel gününde kullanmak da mümkün oluyor. Gül yaprakları doğal olabileceği gibi yapay da tercih edilebilir. Hatta yapay tercih etmemiz daha avantajlı oluyor. Doğal gül yaprakları çok cevap bir şekilde kararıyor. Masa süsleri içerisinde mumlar da yer alıyor. Romantik bir ortam oluşturmak isteyen kişiler mutlaka masalarında mumlara yer vermelidir. Masaya bağlanan birkaç balon da son derece güzel bir görüntü ortaya çıkarır.

Balon Süslemeleri

Erkek sevgiliye doğum günü süsleri arasında balonlar yer alıyor. Erkekler çok fazla doğum günü süsü sevmese de onların sevgin uygun olarak seçilen süsler ile iyi bir sonuç elde etmek mümkün oluyor. Her renk var modelde balon çeşitleri mevcut olduğu için insanların zevklerine uygun olarak balon seçmek mümkün oluyor. Erkek arkadaşa doğum günü sürprizi yapılacaksa bütün alanın kırmızı balonlar ile süslenmesi ideal oluyor. Aynı zamanda masanın etrafının da musakka balonlar ile süslenmesi gerekiyor.

Çok fazla abartmadan fakat göz dolduracak şekilde süsleme yapmak gerekiyor. Erkek arkadaşınızın yaşının yazdığı balonları tercih ederek güzel bir görünüm elde etmek mümkün olur. İnsanlar genellikle erkek parti seti halinde süsleri satın alıyor. Küçük balonlar da tercih ederek yerleri balonlar ile doldurmak mümkün oluyor. Balonlar doğum gününün işaretçisi olduğu için mutlaka her doğum gününde tercih edilmelidir. Balonları helyum ile doldurursanız çok daha uzun ömürlü olmaları sağlanır.

DUVAR SÜSLERİ

Erkek sevgiliye doğum günü süsleri hazırlarken duvar süslerini atlamamak gerekir. Sevdiği bir dizi ya da film varsa bunlar doğrultusunda bir konseptle hazırlanabilir. Duvar süsleri olarak genellikle baş harflerinin ismi ya da sevgi sözcükleri yazar. Aynı zamanda kalp şeklindeki süslemelerde duvarlar için son derece uygundur.

Duvarlara küçük led ışıklar yapıştırarak güzel bir görüntü ortaya çıkarmak mümkün oluyor. Set halinde alınan süsleri duvarınızda kullanarak çok dikkat çekici bir tasarım oluşturabilirsiniz.. Doğum günü kutlayan yazıları da duvara yapıştırmak mümkündür. Son zamanlarda daha çok siyah ve beyaz renklerinde bir süsleme erkek arkadaşları için daha ideal oluyor. Erkek arkadaş için doğum günü düzenlemek isteyen kişiler firmamızdan süsler ile ilgili en iyi ve en profesyonel hizmeti alabilir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir