Doğum Günü Konsept Fikirleri

Unicorn Parti Seti

Unicorn Parti Setleri Blog

Unicorn Parti Seti; kız çocuklar için en gözde olan karakter ile süslenmiş bir partidir ve son yılların en çok tercih edilen konseptidir. İhtiyacınız olan tüm malzemeleri bir arada bulunduran bu harika set ile siz de kızınıza unutulmaz bir gün verebilirsiniz. Bu konseptte ihtiyacınız olabilecek tüm materyaller firmamıza ait web sitesinde tek tek veya set halinde satılmaktadır.

Hayalinizdeki parti organizasyonunu bu set ile tamamlayabilir ve diğer hazırlıklara zaman kaybetmeden başlayabilirsiniz. Unicorn parti seti koleksiyonu içerisinde çeşit çeşit parti malzemesi bulunuyor ve ürünlerin hepsi en sevilen, en tercih edilen parçalardan oluşuyor. Şirin duruşları ve canlı renkleriyle partinin yapılacağı mekân üzerinde eşsiz bir atmosfer yaratacak unicorn parti seti tasarımlarına göz atarak zevkinize göre seçim yapabilirsiniz.

Birbirinden güzel ve özgün tasarımlara sahip unicorn parti süs çeşitlerine göz atarak talep ve zevkinize en uygun olanını seçebilirsiniz. Duvar süsü çeşitleri veya kapı süsleri de böyle özel günlerde pratik olma özelliğinden dolayı kullanılabiliyor.

Daha çok kız çocuklarının düşkün olduğu ve hayranlık beslediği unicorn karakterine ait doğum günü pastasının yanında aynı tasarımlara sahip ikramlıklar da şıklığıyla göz dolduruyor. Püsküllü olarak tasarlanmış Unicorn temalı masa örtüleri ile birlikte minik kelebeğinizi bu özel günde mutlu edebilirsiniz. Aradığınız tüm model ve ürünlere sitemizden kolayca ulaşabilirsiniz.

Unicorn Parti Seti ile parti için herşey tamam !

Son yılların en moda parti temasında viral haline gelmiş unicorn teması ile hayalinizdeki en harika partiyi düzenleyebilirsiniz. Unicorn Parti Seti 8 Kişilik ürün seçenekleri ile birlikte partide 8 kişiyseniz en uygun ürünü seçtiniz demektir. Öte yandan yeşil, lila, fuşya, pembe ve beyaz renk seçenekleriyle bu tatlı konsept ürünlerine daha fazla kişi sayısını karşılayacak çeşitlerde de ulaşabilirsiniz.

Parti setlerinin içerisinde ihtiyaç ve taleplere göre hazırlanmış peçete, bardak, masa örtüsü, tabak, flama, çeşitli süsler ve iyi ki doğdun yazısı yer alır. 8 kişilik standart setlere özel olarak 16 ve 24 kişi gibi set seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Pastel tonlarının ışıltıyla buluştuğu bu ürünlerde süslü dev şato ve kır atı figürleri ile birlikte minik kelebeğinizi heyecanlandırabilirsiniz.

Çoğunlukla bir doğum günü partisi düzenlenecekse ve konsept unicorn konsepti ise ışıl ışıl masalar tercih ediliyor. Görkemli doğum günlerine misafir olan tek boynuzlu at figürünü görebileceğiniz ışıl ışıl balonlar ve süs malzemelerini sitemiz üzerinden kolaylıkla bulabilirsiniz. Unicorn balon setleri arasında en fazla talep göreni, tek boynuzlu gökkuşağı rengi tonlarında olan balon setleridir. Öte yandan tüm temel malzemelerine ek olarak bir unicorn konseptinin bulunduğu doğum günlerinde pinyatalar olmazsa olmaz parçalardır.

Unicorn Doğum Günü Parti Seti

Basit anlamda helyum gazı ile şişirilmeye uygun olarak üretilmiş unicorn temalı balonlarımız son kalitedir ve sağlık kalite standartlarına uygundur. Çocukların en sevdiği renk seçeneklerinin sunulduğu unicorn balon kategorimize göz atabilirsiniz. Öte yandan folyo balon çeşitleri de çok büyük ilgi gören balon çeşitleridir.

Doğum günü partilerinin düzenlendiği mekânlara giriş bölümlerindeki süslemeler de oldukça önemlidir. Bunu karşılamak için folyo balonları kullanarak minik kızınızın macerasına gelen ziyaretçileri daha girişte farklı bir atmosfere sokabilirsiniz. Şık tasarımları ile minik prensesinize hitap eden unicorn taç çeşitleri de kostümü tamamlayan en gözde ürünlerin başını çekiyor. Yine muffin kabı çeşitleri gibi bambaşka ürün modelleri de setlerin içerisinde yer alıyor.

Kız Çocukları İçin Unicorn Parti Aksesuarları

Unicorn tacının yanına da sepetinize mutlaka toka çeşitlerini de eklemelisiniz. Söz konusu temaya en uygun şekilde ürün seçiminizi yaparak bu ürünlere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Hızlı, kolay ve güvenilir alışverişin tek adresi olan firmamızdan unicorn doğum günü parti seti alışverişini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Dilediğiniz unicorn teması ürün setiyle sepetinizi doldurduktan sonra miniğinizin diğer doğum günü partisi hazırlıkları ile ilgilenebilirsiniz. Öte yandan size özel düzenlediğimiz indirim fırsatlarını takipte kalarak paranızdan da tasarruf edebilirsiniz. Renk ve model seçeneklerinin sürekli olarak güncellendiği sitemizden yaptığınız alışverişler hızlı bir şekilde paketlenerek kargoya verilir ve ardından kolayca elinize ulaşır.

MİNİK KIZINIZA EŞSİZ BİR DOĞUM GÜNÜ HAZIRLAYIN

Kısa sürede büyük ilgi görerek annelerin en çok tercih ettiği tema olan unicorn parti malzemeleri sitemiz üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Özellikle de kız çocukların kendisini prenses gibi hissedeceği bu konseptte ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü ürünün bir arada bulunduğu Unicorn parti setlerine bir göz atabilirsiniz.

Sevimli tek boynuz atlarının yer aldığı sette A’dan Z’ye bannerdan bıçağa, tabaktan afişe, popcorn kutusundan bardağa kadar çok sayıda parti malzemesi bulunuyor. Fiyat incelemesi yapıldığında ürünlerimizin erişilebilir fiyatlar ile satışa sunulduğundan emin olabilirsiniz.

Özellikle de kız çocuklarının beğenisini kazanan konsepti güvenilir bir şekilde tarafımızdan edinebilirsiniz. Folyo balon, peçete, tabak, unicorn ve taç tokaları gibi birbirinden güzel ürünler ile bu mutlu gününüzü daha renkli hale getirebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir